• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Hoe ziet TOM eruit

TOM - centrum Domburg is een praktijk voor totaaltherapie en bestaat uit verschillende onderdelen.

Het centrum is een zelfstandige vestiging binnen de muren van vrije - tijdscentrum 'de Parel'. Aan het hoofd staan 2 fysio-/totaaltherapeuten en er zijn 2 medewerkers en allen hebben hun eigen specialisaties.

Er is een gedeelte praktijk voor totaaltherapie en fysiotherapie, waar cliënten met of zonder een verwijzing van huisarts of specialist terecht kunnen voor fysiotherapeutische behandelingen, begeleiding en advisering. Deze worden gedeeltelijk of helemaal vergoed door de zorgverzekeraar, indien uw polis dit toelaat. Het is ook mogelijk om de kosten zelf te betalen.

In het vrije - tijdscentrum zijn een warmwaterbad en een fitnessruimte aanwezig, waarover we kunnen beschikken bij de behandelingen. Buiten de behandelingstijden kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het wellness-centrum, met o.a. een sauna, kuurbad en een subtropisch zwembad.

 

Waar staan we voor

LoginRevalidatie P. de Ridder

Met instemming en goedkeuring van Petra de Ridder, korfbalster bij TOP Arnemuiden hieronder een filmpje van haar revalidatie met TOM Centrum Domburg.

 

Zoeken