• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Missie & Visie
Waar staan we voor?

Het uitgangspunt van het TOM Centrum Domburg - team gaat verder dan het behandelen van cliënten. Het team wil u een totaaltherapie bieden waarbij uw fysieke gezondheid en welzijn optimaal in balans zijn. Wij zijn van mening dat we u alleen dan echt verder helpen!

Wat mag u van ons verwachten?

Als gespecialiseerd team in Domburg begeleiden, adviseren en behandelen we u binnen alle facetten van uw lichamelijke gezondheid en/of welzijn. Ons ideaalbeeld is om u een totaaltherapie te bieden, waarmee we de oorzaak van uw klachten proberen te achterhalen en zo efficiënt mogelijk te behandelen. Door alle middelen te gebruiken die ons van dienst kunnen zijn en onze kennis doorlopend te vergroten, streven we ernaar dat ideaalbeeld te verwezenlijken. Het gaat niet alleen om behandeltechnieken en -methoden. Het is onze filosofie om u, als klant, alle tijd en aandacht te geven die u nodig heeft. Dit resulteert ( alleen met uw persoonlijke inbreng) in een evenwichtige levenswijze, met de nadruk op beweging en voeding die uw gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, drastisch verbeteren.Samen met u streven we ernaar om deze situatie in stand te houden, uw behoeften en wensen zijn hierin bepalend.

 

Waar staan we voor

Revalidatie P. de Ridder

Met instemming en goedkeuring van Petra de Ridder, korfbalster bij TOP Arnemuiden hieronder een filmpje van haar revalidatie met TOM Centrum Domburg.

 

Zoeken