• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Jannick Schaier

In Juli 2017 heb ik mijn diploma mogen ontvangen voor de opleiding Fysiotherapie. Deze 4 jarige Hbo-opleiding heb ik gevolgd aan de Avans Hogeschool te Breda.

Tijdens mijn opleiding was ik zelf onder behandeling bij Ronald Nijsse wat er toe heeft geleid dat ik stage kon lopen bij TOM Centrum in mijn 2e jaar. Sindsdien altijd in contact gebleven met de praktijk en heb ik ook wat waarnemingen gedaan voor Ronald en Jeffry.

 

Ik sluit me aan bij de filosofie van de praktijk waarbij we niet de klacht maar de cliënt centraal stellen. Door de hulpvraag van de cliënt mee te nemen in het behandelplan krijgt iedereen de aandacht die hij of zij nodig heeft.
Naast mijn kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding en op mijn stages heb ik ook affiniteit met sport. Zelf voetbal ik bij VV Arnemuiden en bezoek ik regelmatig de sportschool om mijn lichaam fit te houden. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaringen toe te passen in de praktijk.
Ik ben te vinden bij TOM Centrum op maandag en donderdag ochtend in Domburg en op donderdag middag in Hoek.

 

Revalidatie P. de Ridder

Met instemming en goedkeuring van Petra de Ridder, korfbalster bij TOP Arnemuiden hieronder een filmpje van haar revalidatie met TOM Centrum Domburg.

 

Zoeken